Cursussen

Tijdens een Reiki cursus word je in contact gebracht met de helende energie en word je geleerd om deze positieve en stimulerende energie door te geven aan jezelf of anderen. Er is geen speciale vooropleiding nodig om Reiki te leren.

Het USUI systeem van Natuurlijke Heling (USUI SHIKI RYOHO) kent drie graden.

Reiki I

In de Reiki I cursus leer je de verschillende handposities waarmee je jezelf kunt gaan behandelen en je hoort meer over de geschiedenis van Reiki.

Deze cursus duurt vier dagdelen, waarbij je gedurende ieder dagdeel een inwijding (initiatie) ontvangt en je afgestemd wordt op de Reiki energie. De helende kracht van je handen blijft je leven lang bij je en kun je altijd direct gebruiken.

Cursusbijdrage € 150,-.

Reiki II

Wil je jezelf meer verdiepen in Reiki, of voel je de behoefte om jezelf verder te ontwikkelen, dan is de cursus Reiki II een goed vervolg.

Hierbij ontvang je drie symbolen: het krachtsymbool, het mentale symbool en het afstandssymbool. Door jezelf op mentaal niveau te behandelen, zullen er persoonlijke processen gaan ontstaan die je op een dieper niveau zullen brengen. Zoals het woord al weergeeft, leer je met het afstandssymbool hoe je Reiki op afstand kunt geven.

Cursusbijdrage € 500,-.

Reiki III: Masteropleiding

Dit is veelal een individueel traject, waarbij de weg naar het masterschap wordt doorlopen. Het omvat een periode van minstens een jaar tot meerdere jaren, waarbij de opleiding tot het geven van cursussen e.d. centraal staat. Daarnaast wordt intensief gewerkt aan het persoonlijke en spirituele groeiproces.

Behandelavonden

Voor een ieder die de Reiki I of Reiki II cursus gevolgd heeft, is er de mogelijkheid om op de 1e dinsdag van de maand terug te komen. Hierbij geven we elkaar een behandeling en kunnen er vragen gesteld worden. Bijdrage voor deze avond € 5,-.

Info: zie agenda

Ben je geïnteresseerd in het volgen van een Reiki cursus, kijk onder “contact” voor de mail- of telefoongegevens.